Welkom bij Happy Haakwerk

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog! Ik ben niet erg handig, maar ik hoop dit wel te gaan worden, zodat ik mijn happy haakwerk met u kan delen.
Ik probeer met regelmaat wat patronen te publiceren, zodat u thuis zelf aan de slag kunt gaan.
Veel plezier op mijn blog en laat gerust een bericht achter!

zaterdag 31 maart 2012

Hippe Eiwarmers

Makkelijk en leuk klein project
Nog even de tijd om me voor te bereiden op het paasontbijt, dus aan de slag met een patroon voor eiwarmers. Zie hier het resultaat. Een makkelijk patroontje en het hip gemaakt met borduurgaren en kraaltjes. Nog ergens roosjes op de kop getikt, en die bovenop geplaatst. Erg 'girly' maar ik word er vrolijk van. Nu nog een vrolijke en hippe broodmand haken, en daar ga ik me dit weekend maar eens mee bezig houden. Fijn weekend allemaal.

zondag 25 maart 2012

Mijn gehaakte babydeken is verkocht!


Met een stralende lach op mijn gezicht kan ik mededelen dat ik mijn eerste gehaakte babydeken verkocht heb. Wat ontzettend leuk en ik hoop dat de kopers er net zoveel van kunnen genieten als ik gedaan heb van het maken.Vandaag ligt er een zonnige dag voor ons, en ik ga met mijn zoontje lekker buiten genieten. Wie weet kan ik weer nieuwe inspiratie opdoen. De lila sprei groeit gestaag, en een klein projectje tussendoor is altijd mogelijk. Wie weet...


Mijn verkochte babydeken!

vrijdag 23 maart 2012

Gehaakt sprei



Graag wil ik een van mijn laatste haakprojecten met jullie delen. Tadaa zie het resultaat hier op de foto: een gehaakt sprei voor het kinderbed.
Na vele avonden -en vele glazen thee- heb ik eindelijk het nieuw gehaakte sprei voor mijn zoon af. Het is mijn eerste sprei en ik ben er eigenlijk wel trots op. Soms ontdek je uit het niets weer nieuwe kwaliteiten van jezelf.
'Happy stripes' in plaats van 'Granny Stripes', al zeg ik het zelf. Geinspireerd op de kleuren van het LIEF LIFESTYLE dekbed. Elke ochtend als ik de kamer inloop, komt er spontaan een lach op mijn gezicht. Hier kan ik niet anders dan vrolijk van worden. En niet alleen van het sprei, ook van een prachtig mannetje wat eronder ligt, die me met slaperige oogjes aan kijkt. Op naar het nieuwe project: wederom een sprei of deken, daar ben ik nog niet aan uit. Maar dit keer in lila, paars en wit. En daar ga ik me nu weer verder op storten. Fijne (haak)avond nog allemaal!

Blogger, waar ben ik nu in beland?

Na vele inspiratiezoektochten voor haakprojecten, kwam ik erachter dat ik met grote regelmaat uitkwam op Blogger. Geen idee wat het is, wat het inhoud en hoe het werkt.. en erg technisch ben ik ook niet aangelegd. Maar uiteindelijk de stoute schoenen aangedaan, me in het diepe gestort en me maar aangemeld bij Blogger, in de grote hoop dat ik eraan uit ga komen waarin ik beland ben.
Ik ben benieuwd of ik dit uberhaupt ga begrijpen, maar ik zal me er even in verdiepen en mezelf vooral een kans geven om het onder de knie te krijgen. Ik hoop dat het me wel gaat lukken, omdat ik erg enthousiast raak van al die blogs met mooie foto's. Erg inspirerend en dat wil ik ook graag kunnen zijn voor een ander, 'fingers crossed'. Ik doe mijn best.